Close
EL DISC: THE OFFSPRING, Rise and Fall, Rage And Grace

EL DISC: THE OFFSPRING, Rise and Fall, Rage And Grace

Després de 5 anys des d’aquell Splinter, els Offspring tornen a refrescar-nos una vegada més amb el seu punk rock marca de la casa.

Començen directes al coll amb “Half-Truism”, tema amb tot el sabor dels Offspring de sempre, els del punk rock (no els paxangeros de Pretty Fly), i amb “Trust in You”, que segueix la mateixa línia. Es nota la producció de Bob Rock (Moltey Crue, Metallica…) ja que el disc sona amb una força que havia desaparegut amb Splinter.

“You’re Gonna Go Far, Kid” podria convertir-se en un futur single, amb un ritme menys punk, però sense pedrer l’escència característica que li donen Dexter Holland, Noodles i Greg K. “Hammerhead” ha segut escollit per a representar aquest àlbum, amb un videoclip apocalíptic i un so típic dels millors Offspring.

En “Kristy are You Doing OK?” passen del millor punk, a una espècie de broma que ens tenien reservada. En que estarien pensant? Cançó per a que els adolescents americans es queden contents, i poc més.

“Stuff is Messed Up” m’encanta. Sona a Americana, i li dona un aire diferent al disc. I cap al final el Dexter Holland ens mostra que encara li queden recursos a l’hora de cantar!.

Oblidem que em escoltat “Fix You” (intenten sonar a Maroon 5 i la veritat es que em produeix les mateixes sensacions de malestar) I passem directament als 3 últims temes, amb “Let’s Hear It For Rock Bottom” i “Rise and Fall” , on ens fan unes cançons mes surferes i divertides, per a pegar-se uns bons “pogos” a qualsevol “xiringito” de la platja. 

Finalment, “O.C. Life”, el bonustrack de l’edició Japonesa sona totalment punk per acabar el disc de la mateixa forma que l’hem començat… amb canya!!!

No conseguiran entrar altra vegada a la història de la música com al seu disc Smash (el disc mes venut d’un segell independent de la història) però almenys ens porten un poc de canya i de festa!!

POTS BAIXAR-LO ACÍ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − thirteen =