Close
MANIFESTACIÓ I CONCERT PER AL 25 D'ABRIL

MANIFESTACIÓ I CONCERT PER AL 25 D'ABRIL

Ara si, els cartells de la manifestació i del concert del 25 d’Abril. Enguany, tots a València a lluitar per la nostra cultura, la nostra llengua i l’Independència dels Països Catalans!

Sempre hi ha que lluitar contra aquest estat que oprimeix la cultura del nostre poble d’una manera inteligent( de vegades ni així), que ens a portat algunes situacions tant ridícules com la separació de la llengua amb els denominadors Català i Valencià per una persona que no la parla. Utilitza la nostra llengua com a objecte de decoració de la seva campanya, però a ningú enganya amb els seus arguments.

Amb el lema "Molt i Ben Fet" i  "Agua para todos" el Partit Popular intenta guanyar les pròximes el.leccions al País Valencià. I ara més que mai tenim que anar a València a alçar la veu en contra dels que volen matar la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre poble. Ara que podríem ser més dels que mai hem pogut ser, com diuen Al Tall, tenim que començar a creure en aquest somni que molts obliden. El somni de tindre una terra pròpia i lliure, on ningú intente exterminar-la.

Cada vegada en som més els que lluitem per la nostra terra. Cada vegada la gent se n’adona de que l’actual govern està intentant acabar amb ella, ja que ells no l’estimen, ells la repudien. El seu país és Espanya i la seva llengua l’Espanyol, i volen que tots siguem així.

El 5 de Maig tots a lluitar per la nostra Terra. Que els nostres fills tinguen un futur on es parle català, i una terra on es puga viure!

 

1 thought on “MANIFESTACIÓ I CONCERT PER AL 25 D'ABRIL

  1. No n’hi ha que faltar a per cap motiu a la mani d’enguany, està clar que a Canal 9 no ixirà, però si som molta gent els peperets és posaran nerviosos perquè aquesta serà l’última mani del 25 d’Abril que veuen assentats a la butaca de la Genarlitat, perquè el 27 de Maig les valencianes i valencians, direm Adéu PP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 2 =